Гарбузово-яблучні оладки

Складові:
- гарбуз 200 г
- яблука 200 г
- яйця 2 шт.
- борошно 100 г
- кефір 125 мл
- ванільний цукор за смаком 
- cіль за смаком 
- олія 
- розпушувач тіста 1/2 ч. ложки

Приготування
Гарбуз і яблука натерти на грубій терці. Перемішати яйця із борошном та розпушувачем тіста, додати цукор і сіль за смаком, влити кефір і перемішати. Додати в тісто натертий гарбуз із яблуками. Добре перемішати. Смажити на олії як звичайні оладки.



Джерело: Гарбуз і яблука натерти на грубій терці. Перемішати яйця із борошном та розпушувачем тіста, додати цукор і сіль за смако
close
Додати свій рецепт