Піца з овочами і грибами

Складові:
- 1 ст. л. оливкової олії
- 5 або 6 свіжих печериць
- 1/4 ч. л. паприки
- 1/4 ч. л. петрушки
- перець, сіль
- болгарський перець, можна різних кольорів
- 1/4 скл тертого сиру моцарелла
- 1/4 скл тертого сиру пармезан
- 1 лист листкового тіста
- 1 яйце

Приготування
Розігрійте духовку до 210 градусів. Разморозьте 1 лист листкового тіста протягом приблизно 40 хвилин. Розріжте кожен гриб на 5 скибочок. Обсмажте гриби протягом 5 хвилин на сильному вогні, потім 5 хвилин на слабкому, щоб стали м'якими і випарувався сік. Приправте паприкою і петрушкою. Посоліть і поперчіть за смаком.
Поріжте перець соломкою. Застеліть деко пергаментним папером. Розріжте лист листкового тіста на 2 частини і покладіть на пергаментний папір.
Змастіть тісто збитим яйцем і трохи посоліть. Розкладіть гриби, посипте моцарелою і пармезаном, зверху покладіть болгарський перець. Випікайте в духовці протягом 20 хвилин, поки краї листкового тіста не стануть золотисто-коричневого кольору.

close
Додати свій рецепт