Маффіни з шоколадними краплями

Складові:
на 6 маффінів:
- 160 г борошна
- 100 г цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/4 ч. л. солі
- 70 мл молока (це 1/3 склянки)
- 60 г розтопленого і охолодженого масла
- 1 яйце злегка збите
- 1/2 ванільного цукру (або якщо у вас екстракт ванілі, то додаєте його до рідких інгредієнтів)
- 100 г шоколадних капель

Приготування
Духовку розігріваємо до 180С.
В великій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і сіль. Перемішуємо все вінчиком.
В другій мисці змішуємо рідкі інгредієнти: молоко, розтоплене масло і яйце. Перемішуємо вінчиком.
Рідку частину тіста додаємо до сухої і швидко перемішуємо до моменту, коли все борошно впитає всю рідину. Останнім додаємо шоколадні краплі і ще раз перемішуємо.
В форму для маффінів викладаємо паперові формочки і наповнюємо їх тістом десь на 2/3. Ставимо в духовку на 20-25 хвилин - за цей час маффіни повинні піднятися і появиться рум'яна золотиста скоринка. Коли маффіни будуть готові, дати їм охолонути впродовж 7-10 хвилин.



Джерело: Духовку розігріваємо до 180С. В великій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і с
close
Додати свій рецепт