Мигдалеве печиво з абрикосовим джемом

Складові:
- 100 г вершкового масла
- 50 г цукрової пудри
- 1 білок
- 200 г борошна
- щіпка морської солі
- 3-4 капельки мигдалевої есенції 
- абрикосовий джем чи шоколад

Приготування
Деко застелити папером для випічки. Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою, додати білок, знову збити. Всипати борошно, додати сіль, мигдалеву есенцію, збивати до тих пір, поки тісто не почне збиратися навколо вінчиків міксеру. Тісто злегка вимісити руками, сформувати з нього "колобок" і залишити на 10 хвилин. 
Зробити маленькі кульки, в яких зробити поглиблення за допомогою пальця, викласти печиво на папір і поставити в холодильник на 1 годину. Духовку розігріти до 190 градусів. 
Випікати печиво 6-8 хвилин, дістати, знову зробити поглиблення пальцем або ручкою ложки, повернути в духовку і випікати ще 6-8 хвилин. Печиво має підрум'янитися знизу і залишитися світлим зверху, чим довше воно випікається, тим більше вірогідність того, що може потріскатися.
Гаряче печиво посипати цукровою пудрою (через ситечко ), поглиблення заповнити джемом або розтопленим шоколадом.



Джерело: Деко застелити папером для випічки. Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою, додати білок, знову збити. Всип
close
Додати свій рецепт