Мучне печиво
Тортенко

Складові:
- вершк. масло 250 г (кімнатної температури)
- цукр. пудра 0,5 ст 
- олія (без запаху) 1/3 ст 
- крохмаль - 4 ст.л. 
- мука 3,5 ст. 
- ванільний цукор 1 пачка (10 г)

Приготування
В миску кладем вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і олію.
Збиваєм все добре міксером. 
Добавляємо крохмаль, перемішуємо міксером.
Добавляємо стакан муки, перемішуємо міксером.
Потім добавляємо ще стакан муки, але вже перемішуємо ложкою, бо міксер не потягне. 
Висипаємо на стіл 1 стакан муки і викладаємо тісто.
Вимішуємо руками до однорідного стану.
Добавляємо решту пів стакана муки.
И вимішуємо.
Розкачуємо тісто і вичавлюємо печиво. 
Виложить печиво на деко, застелене пергаментом.
Пекти при 180*С до зарум'янення (от 15 до 20 хв, залежить від духовки).
Печиво вже можна їсти і в такому вигляді, а можна обкачати в цукровій пудрі.

close
Додати свій рецепт