Вигідне печиво до чаю (із смальцем та картоплею)

Складові:
- 500 г пшеничного борошна
- 1 пачка порошку для печива (1,5 ч.л.)
- 200 г картопляного пюре
- 120 г смальцю
- 180 г цукру
- 1 пачка ванільного цукру (1,5 ч.л.) 
- 1 яйце

Приготування
Борошно перемішати з порошком для печива, добре вимісити з картопляним пюре, смальцем, цукром, ванільним цукром і яйцем. 
Тісто розкачати качалкою в пласт завтовшки 0,5 см і вирізати з нього різними формочками печиво. 
Печемо при температурі 180 градусів 10-15 хв (печемо на змащеному маслом деку або вистеленому пергаментом).
Готове печиво обкачуємо у ванільному цукрі.

close
Додати свій рецепт