Кекс білковий з маком

Складові:
- 1 скл. борошна
- 1 скл. маку сухого
- 1 скл. білків - у мене пішло 7 білків
- 1 скл. цукру
- 1/2 скл. холодного вершкового масла, розтопленого
- 1 ч. л. порошку до випічки
- родзинки (горіхи, родзинки, апельсинова цедра)
- кілька крапель улюбленого аромату для тортів

Приготування
Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. До отриманої маси додати борошно, мак, розпушувач, родзинки, горіхи, розтоплене вершкове масло і перемішати.
Випікати в духовці близько 50 хвилин (іноді менше, це залежить від духовки) на 180 градусів. Готовність перевірити зубочисткою.
Після випічки, можна залити шоколадом.



Джерело: Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. До отриманої маси додати борошно, мак, розпушувач, родзинки, горіх
close
Додати свій рецепт