Ягідні кекси з маковим штрейзелем
Катя
23.05.2016

Складові:
- 150 г борошна
- 1 яйце
- 100 г цукру
- 1/2 ч.л. соди
- 1 ч.л. розпушувача
- 25 г м'якого масла
- 4 ст.л. йогурта
- ванілін
- 1 скл. ягід

маковий штрейзель:
- 15 г масла
- 2-3 ч.л. цукру
- 3-4 ч.л. борошна
- 2 ч.л. маку

Приготування
Маковий штрейзель: всі складники змішати в блендері, до утворення крихти. Поставити до холодильника.
Яйця збити з цукром та маслом. Додати йогурт і ванілін. Збити. Частинами ввести борошно з содою та розпушувачем. В кінці додати ягоди.
Формочки наповнюємо наполовину, посипаємо штрейзелем і в духовку. Печемо при 200 гр 20 хв.

close
Додати свій рецепт