Картопляна запіканка
Складові:
- 10 картоплин
- 3 помідори
- 2 зубчики часнику
- 2 цибулини
- 3 ст.л. олії
- сіль, перець, зелень
Приготування
Очищену картоплю нарізати тонкими кружечками. Зварити в підсоленій воді до напівготовності. Зелень подрібнити, а часник порізати кружечками. Відцідити картоплю, перемішати її з олією, зеленню, часником. Беремо форму для запікання і викладаємо шарами: половину картоплі, нарізану кільцями цибулю, нарізані кільцями помідори, трошки посолити і поперчити. Тоді картоплю, що залишилася, рівномірно розподілити по всій поверхні. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і пекти 20 — 30 хвилин.
Джерело: Очищену картоплю нарізати тонкими кружечками. Зварити в підсоленій воді до напівготовності. Зелень подрібнити, а часник