Картопля в казанку
Тортенко

Складові:
- 2 кг дрібненької молодої картоплі
- 1 л олії
- 1,5 пач. майонезу
- 150 г твердого сиру
- 6 зубчиків часнику
- кріп

Приготування
Картоплю добре помити(не чистити). Олію вилити в казанок і розігріти. До неї всипати поступово всю картоплю. Періодично помішувати, поки картопля не стане бронзового кольору.
Готову і добре підсмажену картопельку виложити в суху посудину і до неї виложити соус з майонезу, сиру (потертого на грубу терку), часнику і порізаного кропу.



Джерело: Картоплю добре помити(не чистити). Олію вилити в казанок і розігріти. До неї всипати поступово всю картоплю. Періодично
close
Додати свій рецепт