Карпатська грибна юшка

Складові:
- 100 г сушених білих грибів
- 1- 2 цибулини
- 1- 2 морквини
- 5 картоплин
- петрушка-корінь
- соняшникова олія
- часник
- перець
- сіль
- зелень: 
- петрушка
- кріп

Приготування
Сушені гриби замочити в холодній воді на кілька годин. Ставимо варити( в трьох літровій каструльці), на маленькому вогні. Нехай так поваряться одну годину.Додаємо почищену та порізану кубиками картопельку. Цибульку подрібнити і моркву почистити та потерти на терці або порізати, обсмажити на олійці і додати в юшку.Посолити, поперчити, додати духмяний перець, лавровий лист, якщо смакує.Так ще хвилин 10 повариться і додати вичавлений через часникодавку та припущений на олійці часничок та подрібнену зелень і давши аромату розійтись по всій хаті виключити юшечку.



Джерело: Сушені гриби замочити в холодній воді на кілька годин. Ставимо варити( в трьох літровій каструльці), на маленькому вогні
close
Додати свій рецепт