Ягідний пиріг з пудингом
Складові:
тісто:
- 2 скл. борошна
- дрібка солі
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 яйце
- 3-4 ст. л. жирної сметани
пудинг:
- 1 п. ванільного пудинга
- 400 мл молока
- 2 ст. л. цукру
ягідна начинка:
- 1,5 скл. чорниць
- 2 ст. л. цукру
- 0,5 скл. води
- 0,5 ст. л. крохмалю
Приготування
Замісити тісто. Викласти ним змащену форму, викладаючи бортики. Проколоти виделкою. Пекти 15-20 хв при 180*.
З00 мл молока закип"ятити, додати цукор та розведений у 100 мл молока пудинг. Постійно помішувати 1-2 хв. Зняти з вогню.
Ягоди з цукром викласти на пательню і "смажити" 2-3 хв. В 0,5 скл води розвести крохмаль та додати до ягід. 1-2 хв , помішуючи, проварити.
На майже допечений корж викласти пудинг, зверху ягідну масу, пекти ще 15 хв при 180*.
Джерело: Замісити тісто. Викласти ним змащену форму, викладаючи бортики. Проколоти виделкою. Пекти 15-20 хв при 180*. З00 мл моло