Яблучний пляцок

Складові:
- 4 скл. борошна
- 0,5 кг маргарину
- 1,5 скл. цукру
- 4 ст. л. сметани
- 4 яйця
- 1 п. порошку для печива
- кориця
- 1,5 кг яблук ( почищених і порізаних на середні шматки)

Приготування
Муку змішати з порошком для печива і пересікти з маргарином. Додати цукор, сметану, яйця. Замісити тісто і розділити на 2 частини: більшу і меншу. Більшу розкачуємо і викладаємо на форму, застелену папером для випічки.( Форма велика, на всю духовку.) Тісто присипаємо корицею, зверху викладаємо яблука. Накриваємо другою частиною тіста, присипаємо трохи цукром і ставимо пекти при 200 гр 50 -60 хвилин.



Джерело: Муку змішати з порошком для печива і пересікти з маргарином. Додати цукор, сметану, яйця. Замісити тісто і розділити на
close
Додати свій рецепт