Грибна ікра

Складові:
- 2 кг варених грибів (я брала опеньки)
- 0,5 кг цибулі
- 0,5 л олії
- 0,5 л томату
- 100 г часнику (а можна не давати)
- перець, сіль до смаку

Приготування
Гриби помолоти на м'ясорубці, цибулю порізати кубиками і підсмажити на олії, додати томат і ще трохи протушкувати. Вимішати з грибами і приправити до смаку. Варити на малому вогні 2 години. В кінці додати часник. Розкласти в банки і стерилізувати: 0,5 літрові - 30 хвилин.
1 літрові - 1 годину.

Сюди підходять будь-які гриби: і молоді, і вже більші.
Цю ікру використовую як мастику на канапки, готовий фарш на піцу, до підливи з грибів. 



Джерело: Гриби помолоти на м'ясорубці, цибулю порізати кубиками і підсмажити на олії, додати томат і ще трохи протушкувати. Виміш
close
Додати свій рецепт