Баклажани запечені з помідорами

Складові:
- 1 великий баклажан
- 2 помідора
- 100 г твердого сиру
- сіль, перець, спеції
- 1 зубець часника
- 3-4 ст. л. олії
- 1 ст. л. лимонного соку
- зелень петрушки

Приготування
Баклажан порізати кільцями (бажано вибрати грубий), товщиною 1 см, добре посолити, залишити на 10 хв, промити холодною водою, добре відтиснути.
Форму для випікання викласти пергаментним папером, злегка змастити олією, викласти кільця баклажан, злегка присолити і запікати 10 хв при 180 *.
Вийняти з духовки, на баклажани накласти кільця помідорів, знову злегка присолити( не пересоліть), запікати 10 хв при 180*.
Вийняти з духовки, притрусити тертим сиром і запекти ще 5 хв.
Поєднати олію, подрібнені часник та зелень, перець, сік лимона, спеції (по бажанню).
Вийняти баклажани, кожен окремо полити заправкою, подавати гарячими.



Джерело: Баклажан порізати кільцями (бажано вибрати грубий), товщиною 1 см, добре посолити, залишити на 10 хв, промити холодною в
close
Додати свій рецепт