Десерт з ягодами
Тортенко

Складові:
- 100 г печива бісквітне для тірамісу (можна використати крекер від "Світоча" вершковий або шоколадний)
- 0,5 л свіжої домашньої сметани
- 2 ст. л. швидкорозчинного желатину
- 1,5 скл. цукру-пудри (можна більше)
- свіжі полуниці, суниці

Приготування
Желатин розчинити в 1/4 скл. окропу, коли добре розчиниться та охолоне, додавати тоненькою цівкою до збитої з пудрою сметани.

Форму "застелити" харчовою плівкою, викласти на дно печиво. Далі шарами викладати сметану з ягодами (якщо використовувати крекер, то викласти ще один шар печива).

Поставити на ніч до холодильника.

close
Додати свій рецепт