Клафутті з ягодами та фруктами
Катя
10.10.2015

Складові:
- 500 г заморожених або свіжих ягід (полуниця, малина, чорниця і т.д.)
- 3 яйця
- 1/3 скл. цукру
- 1/3 скл. муки
- 1 ст. л. порошку до печива
- 50 г масла
- 200 г молока
- 1 п. ванільного цукру

Приготування
Форму для випічки змащуємо маслом , викладаємо ягоди на дно форми. Збиваємо яйця з цукром та ванільним до пишних піків, додаємо муку та молокоі збиваємо до однорідної маси без грудочок. Додаєм розпушувач, розмішуємо. Масу виливаємо поверх ягід і ставимо в духовку нагріту до 180 градусів. Випікаємо приблизно 35 хв..Перед подачею посипаємо пудрою.



Джерело: Форму для випічки змащуємо маслом , викладаємо ягоди на дно форми. Збиваємо яйця з цукром та ванільним до пишних піків,
close
Додати свій рецепт