Цвітна капуста по корейськи

Складові:
- 1 головка цвітної капусти
- 1-2 шт. перцю болгарського (бажано червоний, жовтий, зелений)
- 1 сира морквинка
- спеції до моркви по-корейськи (колись будучи в Одесі купували на Привозі спеціальні спеції) тепер користуюсь до моркви
- 1 пучок петрушки
- 2-4 зубці часнику
- сіль, перець , бальзамічний оцет, олія

Приготування
Капусту злегка відварити в підсоленій воді. Перець порізати соломкою(в мене був тільки світло зелений, а з кольоровим буде цікавіше), моркву натерти корейкою, додати спеції, сіль, перець. Олію трохи загріти на сковорідці. Залити нею салат, додати вичавлений часник,оцет порублену петрушку(не дрібно). Дати трішки настоятись.



Джерело: Капусту злегка відварити в підсоленій воді. Перець порізати соломкою(в мене був тільки світло зелений, а з кольоровим бу
close
Додати свій рецепт