Шоколадні вареники

Складові:
тісто:
- 3 скл. борошна
- 2 ст. л . какао
- 0,5 ч. л. солі
- 1 яйце
- 2 ст. л. олії
- вода або кефір (приблизно неповна склянка) 

начинка:
- 300 г ягід або вишень

Приготування
Замісити нетуге тісто. Дати йому відлежатись 20 хв . Розтачати. Склянкою вирізати варенички. На серединку викладати ягоди та зробити вареники.
Відварити в підсоленій воді 2-3 хв після закипання. Викласти на тарілки, посипати цукром.



Джерело: Замісити нетуге тісто. Дати йому відлежатись 20 хв . Розтачати. Склянкою вирізати варенички. На серединку викладати ягод
close
Додати свій рецепт