Апельсинове морозиво
enjoy
25.05.2016

Складові:
- 2 апельсини
- 300 мл молока
- 100 г цукру
- цедра 1 лимона
- 3 сирих жовтки
- 0,5 л вершків

Приготування
Жовтки розтерти з половиною цукру майже до білого кольору. Молоко закип'ятити, додати другу частину цукру, цедру лимону. Половину молочної суміші легенько, цівкою вливати в жовтки, потім цю отриману суміш вилити назад в ту частину молока, що залишилася. Поставити на маленький вогонь на 7-8хв до загустіння, але не кип'ятити. 
Суміш остудити. Додати сік 2 апельсин. Вершки збити і змішати з апельсиновим соусом. Перекласти в спеціальні формочки чи в посудину в якій морозиво буде охолоджуватись. І не забути збивати його кожні 25 хв на протязі 2годиин.

close
Додати свій рецепт