Запечені язики
enjoy
31.08.2015

Складові:
- 4 свинних (телячих) язика
- 5-6 зубчиків часника
- 5-6 лаврових листка
- приправа "Хмелі-сунелі"
- приправа "Тим'ян" (не обов'язково, але з нею ароматніше)

Приготування
Часник пропустити через часникодавилку.
Змішати сіль та приправу.
Язики помити і натерти сумішшю солі і приправ та змастити часником.
Підготувати фольгу, необхідно зробити декілька шарів з фольги, причому, один шар накласти на інший.
Лавровий лист подрібнити руками.
Половину покласти на фольгу, зверху покласти язики і посипати ще зверху.
Завернути добре язики в фольгу і залишити маринуватись на годину.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Запікати язики на решітці на середньому рівні близько півтори години...
Теплі язики очистити від шкірки, порізати і насолоджуватись...
Язики готуються у власному соці, що робить їх соковитими та дуже смачними!



Джерело: Часник пропустити через часникодавилку. Змішати сіль та приправу. Язики помити і натерти сумішшю солі і приправ та змаст
close
Додати свій рецепт