Тефтелі "Рафаелло"

Складові:
- 300 гр говяжого мяса
- 200 гр свинного мяса
- 2 жовтки
- 1 цибуля
- сіл, перець, спесії до смаку
- 100 гр твердого сиру для начинки
- 1 п. майонезу
- 200 гр твердого сиру для обволікування

Приготування
Мясо і цибулю перемолоти на фарш. До нього додати жовтки, спеції і добре вимішати. Робити котлетки, в них класти шматочок сиру і закручувати іх в тефтельки. Т,і в свою чергу, виложити на деко і спекти в духові.
Коли тефтельки остудяться, обмаститиїх майонезом і обволікти в тертому сирі.
Тефтельки можна начиняти не тільки сиром, а й меленими грибочками, або чорносливом.



Джерело: Мясо і цибулю перемолоти на фарш. До нього додати жовтки, спеції і добре вимішати. Робити котлетки, в них класти шматочо
close
Додати свій рецепт