Рафаелло з перепелиними яйцями
![](/_pu/30/56338195.jpg)
Складові:
- 3 плавлені сирки
- 1 упаковка крабових паличок-240г
-півпачки вершкового масла
- 1-2 ст. л.майонезу
- часник
начинка:
- оливки
- солоні горішки
- перепелині яйця
- зелень для прикраси
Приготування
Заморожений плавлений сирок і крабові палички натерти на дрібну терку,
Додати охолоджене вершкове масло, майонез, часник -за смаком, якщо бажаєте.
Перепелині яйця відварити ,охолодити,почистити.
З сиркової маси формувати кульки,величиною з абрикоску , всередину покласти яйце. Гарно заліпити краї і обкачати у натертих крабових паличках.
Закусочку охолодити, нанизати на фуршетні палички, прикрасити петрушкою.
Джерело: Заморожений плавлений сирок і крабові палички натерти на дрібну терку. Додати охолоджене вершкове масло, майонез, часник