Торт Raffaello

Складові:
тісто:
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 100 г розтопленого маргарину
- 400 г борошна 
- 100 г сметани
- 1 пачка розпушувача

крем: 
- 750 г молока
- 8 ст. л. борошна
- 300 г цукру
- 1 п. ванільного цукру
- 6 яєць
- 350 г розм'якшеного вершкового масла
- 50 г кокосової стружки

Приготування
Для тіста всі інгредієнти змішати, замісити тісто і прибрати його на ніч у холодильник. Далі розділити тісто на 4 частини, кожну розкачати діаметром 26 см. і випекти 4 коржі при температурі 180 градусів. Коржі не повинні темніти, повинні бути білого кольору!

Для крему все ретельно змішати і варити на невеликому вогні до загустіння. Остудити. Додати збитого вершкового масла, і кокосову стружку.

Перемастити кремом коржі, верх і боки торта. Рясно обсипати кокосовою стружкою. Залишити на столі для пропитки, в холод не прибирати так як погано пропитається торт. Прикрасити цукерками "Раффаелло".



Джерело: Для тіста всі інгредієнти змішати, замісити тісто і прибрати його на ніч у холодильник. Далі розділити тісто на 4 частин
close
Додати свій рецепт