Сулугуні закусочний гострий

Складові:
- 400-500 г сулугуні
- 0,5 стручка гострого червоного перцю
- 1 ч. л. (без чубка) гострої паприки
- 2 ч. л. солодкої паприки
- 1 головка часнику
- 3-4 ст. л. оливкової олії
- 1 великий пучок кінзи
Приготування
Сулугуні порізати кубиками 2х2 або 3х3 см.
Гострий перець і кінзу дрібненько посікти.
Часник видавити через часникодавку.
Всі інгредієнти змішати, залити оливковою олією, ще раз легенько перемішати.
Поставити в холодильник, хоча б на 1 год., а найкраще до завтра, щоб сулугуні ввібрав усі аромати.
Джерело: Сулугуні порізати кубиками 2х2 або 3х3 см. Гострий перець і кінзу дрібненько посікти. Часник видавити через часникодавку