Соте із баклажанів

Складові:
- 4 баклажани
- 5-7 помідорів
- 1-2 цибулини
- 1 морква
- 4-5 болгарських перці
- пів гострого перчика
- 5 зубчиків часнику
- сіль
- перець
- олія
- зелень

Приготування
Баклажани нарізати кружечками,посолити і залишити на 30 хвилин. Соломкою нарізати перець і цибулю, на грубій терці натерти моркву, підготувати гострий перець і часник. Помідори ошпарити кипятком і зняти шкірку. На олії обсмажити цибулю, перець і моркву. Додати нарізані кубиками помідори,потім додати часник і зелень,гострий перець. Посолити і поперчити,накрити кришкою і протушити ще 10 хвилин.
З баклажан злити рідину і обсмажити їх з двох сторін. Викласти в кастрюлю. Залити їх овочевою масою і поставити ще на маленький вогонь на 5 хвилин. Смачного!
Смакує ця страва як в гарячому так і в холодному виді.



Джерело: Баклажани нарізати кружечками,посолити і залишити на 30 хвилин. Соломкою нарізати перець і цибулю, на грубій терці натер
close
Додати свій рецепт