Баклажани з яблуками

Складові:
- 2 баклажани
- 1 морква
- 1 цибуля
- 1 помідор
- 1 кисле яблуко
- сіль та перець до смаку
- 3-4 ст. л. олії

Приготування
Баклажани почистити, порізати кубиками , добре посолити, відставити на 10 хв. Промити холодною водою.
Моркву почистити, порізати дрібними кубиками або потерти на тертці.
Цибулю та помідор порізати (знову ж))) кубиками.
Викласти овочі на пательню з олією, смажити 10 хв. Посолити, поперчити, додати 1 скл води ( бо вже баклажани починають приставати до пательні))), яблуко почистити і дрібно нарізати, додати до овочів. Тушити поки яблука не стануть м'якими (приблизно 10-15 хв). При потребі підливати ще води.



Джерело: Баклажани почистити, порізати кубиками , добре посолити, відставити на 10 хв. Промити холодною водою. Моркву почистити,
close
Додати свій рецепт