Складові:
тісто:
- 0,5 пачки маргарину
- 2,5 скл. борошна
- 2/3 ст. цукру
- 3 жовтки
- 2 ст. л. сметани
- 1 ч. л. соди погашеної оцтом або 2 ч. л. розпушувача
- 2 ст. л. какао
сирна маса:
- 800 г сиру
- 100 г вершкового масла
- 3 жовтки
- 100 г цукру
- 1 п. ванільного цукру
- 6 білків + 6 ст. л. цукру
- 1 п. вершкового пудингу
Приготування
Замісити м'яке тісто і покласти 2/3 тіста в холодильник на 30 хвилин, а 1/3 в морозильну камеру.
Тим часом готуємо сирну масу. Сир перекрутити на м'ясорубці двічі з вершковим маслом.
Збити жовтки з цукром і 1 пачкою ванільного цукру та перемішати із сирною масою. Збити 6 білків з цукром (столові ложки з верхом). Половину збитих білків додати в сирну масу і легенько перемішати, додаючи потрохи вершковий пудинг.
Круглу роз"ємну форму діаметром 22 см. змастити маслом, застелити пергаментним папером. Тісто з холодильника дістати, розкатати та вирізати по діаметру форми, а з залишків зробити палички діаметром 1 см. Викласти тісто на дно форми, зверху покласти палички в вигляді решітки та викласти сирну масу. На сирну масу викласти вміст 1 банки консервованих персиків, попередньо відцідити сироп. На персики викласти залишок збитих білків. Тісто з морозильної камери дістати та потерти на тертці по білках. Зверху все накрити пергаментним папером. Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію 1 годину.
Джерело: Замісити м'яке тісто і покласти 2/3 тіста в холодильник на 30 хвилин, а 1/3 в морозильну камеру. Тим часом готуємо сирну