Добрий сирник

Складові:
тісто:
- 3 склянки борошна
- 250 г маргарину
- 5 жовтків
- 2,5 ст. л. цукру
- 2 ч. л. порошку до печива

сирна маса: 
- 0,5 кг сиру
- 1 жовток
- 0,5 скл. цукру
- 125 г масла
- 1 ст. л. крохмалю
- 1 ст. л. манної крупи

начинка: 
- 1 банка консервованих ананасів або персиків

білкова піна: 
- 5 білків
- 1 скл. цукру

Приготування
Пересіюємо борошно разом із порошком до печива і натираємо до нього маргарин на грубій тертці. Далі додаємо жовтки, розтерті з цукром, і продовжуємо сікти ножем. Наприкінці дуже швидко руками замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини і одну з них ставимо в морозильну камеру.
Сирну масу готуємо так: сир двічі перемелюємо через м'ясорубку. Розтираємо в макітрі масло, сир, жовток і цукор. Вкінці все ложкою вимішуємо з крохмалем і манкою.
У вистелену промащеним папером бритванку кладемо розкачану частину тіста, на яке викладаємо сирну масу, а зверху - нарізані консервовані ананаси або персики. Збиваємо білки з цукром на густу піну і рівномірно викладаємо на фрукти, а на неї тремо на середній тертці заморожену порцію тіста. Випікаємо сирник у розігрітій печі на помірному вогні протягом 45 хв.



Джерело: Пересіюємо борошно разом із порошком до печива і натираємо до нього маргарин на грубій тертці. Далі додаємо жовтки, розт
close
Додати свій рецепт