![](/_pu/32/10917007.jpg)
Складові:
пісочне тісто:
- 0,5 кг борошна
- 250 г маргарину
- 50 г масла
- 1 скл. цукру
- 3 жовтки
- 4 ст. л. сметани
- 1/2 п. порошку до печива
- 0,5 л вишень у власному соку
- 1 скл. подріблених горіхів
мак:
- 2 скл. мел. маку
- 1 скл. цукру
- 50 г масла
- 2 яйця
сир:
- 1 кг сиру
- 4 яєць
- 1 скл. цукру
- 3 збиті білки
- 50 г масла
- 1 лимон
крем:
- 3 жовтки
- 1 скл. цукру
- 1 скл. молока
- 2 ст. л. борошна
- 200 г масла
- 1 лимона
- 2 ч. л. розчинної кави
Приготування
Замісити тісто та поділити на дві частини.Одну частину тіста поставити на деко,а зверху на тісто викласти макову масу, по маковій масі викласти сирну масу. Спекти 1 корж.
Для макової маси потрібно: яйця втерти з цукром, додати розтоплене масло та мак.
Сирна маса: 1 кг домашнього сиру перетерти з цукром. Окремо збити яйця, додати збиті білки та додати до сирної маси. Цедру та сік з лимона і м'яке вершкове масло з'єднати з сиром і добре перемішати міксером.
Другу частину тіста розтачати викласти вишні, зверху посипати горіхами. Пекти 2 корж.
Крем: жовтки втерти з цукром, додати борошно, додати молоко заварити на малому вогні та остудити. Каву розчинити у 2 ст. л. кип'ятку.
Масло збити з заварним кремом поступово вливати сік та каву. Цим кремом перемащувати коржі.
Розмір форми 20*30
Джерело: Замісити тісто та поділити на дві частини.Одну частину тіста поставити на деко,а зверху на тісто викласти макову масу, п