![](/_pu/29/75181360.jpg)
Складові:
тісто:
- 300 г борошна
- 100 г цукру
- 200 г маргарину
- 1 яйце
- порошок для печива
- кефір (сметана) - 1-2 столові ложки (при потребі)
начинка:
- 1 кг вишні
- 600 г сиру
- 150 г цукру
- 2 яйця
- ванільний цукор
- 70 г вершкового масла
- пудинг вершковий - 1 пачка
Желе для торта безбарвне - 2 пачки (по 8г)
Приготування
Спочатку готуємо вишні.
Якщо заморожені- розморозити і відкинути на дуршлаг.
Якщо свіжі - відділити від кісточок, посипати трошки цукром, щоб віддали сік і так само відкинути на дуршлаг.
Відділений сік використовуємо для приготування верхнього шару - вишневого желе.
Включити духовку.
Замісити тісто , форму для випічки 25*35 см викласти папером , розподілити по ній тісто.
Сир перетерти з цукром і яйцями, додати розтоплене вершкове масло, додати пудинг.
На тісто посипати сухарі або манку, 1-2 столові ложки, викласти відціджені вишні, зверху акуратно столовою ложкою викласти сирну масу і вирівняти верх.
Випікати тісто хвилин 40 при Т 180 С.
Дати вистигнути повністю.
Желе для торта змішати з цукром 3-4 столові ложки і розвести відцідженим соком з вишні - 400 мл. Довести до кипіння, помішуючи, закип'ятити і охолоджувати, перемішуючи час від часу. Коли желе почне застигати - викласти його ложкою рівним шаром на спечене тісто.
Джерело: Спочатку готуємо вишні. Якщо заморожені- розморозити і відкинути на дуршлаг. Якщо свіжі - відділити від кісточок, посипа