Складові:
- картопля
- огірок
- плавлений сирок
- часник
- майонез
- рибна консерва
- твердий сир
- майонез
Приготування
Помити картоплини, проколоти вилкою і поставити запікатися у мікрохвильовку на максимальну потужність: 3 шт. - 10-12хв., 5 шт. - 15 хв.
За цей час приготувати салат-начинку з того, що є в холодильнику: порізати соломкою або кубиками огірок і плавлений сирок, додати 1 - 2 подрібнені зубчики часнику, заправити майонезом.
Порізати кубиками шматочок ковбаси, огірок, потерти шматочок твердого сиру, заправити майонезом.
Улюблена начинка - домашній сир, подрібнений часник, паприка, майонез, сіль.
Рибна консерва, потертий твердий сир, майонез.
Одним словом - в начинку можна дати все, що душа побажає .
Картоплю викласти на тарілку або в мисочку, розрізати навпіл (не до кінця), покласти чайну ложечку масла, потім - начинку. І смакуємо.
До картоплі я ще встигла підсмажити рибку - стейк сьомги помити, промокнути паперовим рушником, посолити-поперчити, підсмажити на маслі з обох сторін під кришкою.
Джерело: Помити картоплини, проколоти вилкою і поставити запікатися у мікрохвильовку на максимальну потужність: 3 шт. - 10-12хв.,