Щипана курка

Складові:
- 400 гр курячого філе
- 2 яйця
- 200 гр печериць
- 1 з часнику
- 5 ст л майонезу
- cіль та перець
- Зелень
- 2 ст л олії
- 2 листка пекінської капусти
Приготування
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді, як остине , руками пощипати на кусочки.
Печериці порізати і обсмажити на олії, посолити.
Яйця збити з 2 ст л майонезу, додати сіль та перець. Підсмажити 2-3 тонких налисника. Як охолонуть , нарізати полосками.
Порізати капусту і зелень. Все з"єднати , додати часник і 3 ст л майонезу.
Джерело: Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді, як остине , руками пощипати на кусочки. Печериці порізати і обсма