Куряча грудка, фарширована моцареллою та в'яленими томатами
Складові:
- 2 невеликі грудки, вагою по 200 г
- 100 г моцарелли
- 50 г в'ялених томатів
- 1 зубчик часнику
- пучок свіжого базиліку
- сіль, перець
Приготування
Очистити томати від шкірки і нарізати тонкою соломкою. Порізати базилік.
Нарізати моцареллу кубиками середнього розміру. Почистити і нарізати дрібно часник.
Змішати сир, базилік,часник і томати. Додати сіль і перець.
В кожній грудці зробити надріз, щоб вийшла кишенька.
Нафарширувати грудку. Сколоти грудку зубочистками або перев'язати кулінарними нитками.
Викласти грудки на решітку пароварки і готувати 20 хвилин.
Джерело: Очистити томати від шкірки і нарізати тонкою соломкою. Порізати базилік. Нарізати моцареллу кубиками середнього розміру.