
Складові:
- макарони 300г
- помідори (солодкі) 3 шт.
- болгарський перець 1 шт.
- маслини (без кісточок) 0.3 склянки
- сир (фета, моцарела) 200г
- сіль за смаком
- червоний мелений перець за смаком
- олія (оливкова, соняшникова) для заправки
- зелень (базилік, рукола, шпинат) за смаком
Приготування
Відваріть макарони. Промийте холодною водою.
Макарони для салату повинні бути холодними і сухими. Помідори, солодкий перець і зелень потрібно промити і подрібнити - помідори і перець ріжемо шматочками, а базилік рвемо руками на маленькі шматочки.
Викладаємо всі інгредієнти в салатницю, додаємо трохи оливкової олії, перемішуємо.
Нарізаємо оливки кільцями, викладаємо на салат. Залишилося додати тільки нарізану кубиками або розім'яту виделкою сир, заправити салат оливковою олією і додати за смаком сіль і спеції. Готовий салат повинен постояти півгодини, щоб як слід просочитися. Можна відправити його в холодильник, щоб трохи охолодити.
Джерело: Відваріть макарони. Промийте холодною водою. Макарони для салату повинні бути холодними і сухими. Помідори, солодкий пер