Рис-карі (гарнір до курки)

Складові:
- 2 стакана рису
- 5 стак. води
- 150 грам олії
- сіль, перець до смаку
- 2 зубчики часнику
- 0, 5 ч.л. приправи карі
- 2 середніх морквини
Приготування
Рис попередньо добре прополоскати у декількох водах. Залити 5 стаканами води, посолити і поставити варити. Коли вода закипить додати 50 грам олії і зварити рис до готовності ( поки не википить вода ).Потім рис знову прополокати під стічною водою, щоб він розсипвся. Окрім того, морквину потерти на терці з великими отворами і протушити в 100 грамах олії, додати дрібно порізаний часник, посолити до смаку і в кінці додати 0, 5 ч. лож. приправи карі.
До цієї моркви висипати варений рис і ще прожарити 5 хв.
Джерело: Рис попередньо добре прополоскати у декількох водах. Залити 5 стаканами води, посолити і поставити варити. Коли вода зак