Складові:
- 1/3 скл. рису (довгозернистого)
- 1 кабачок або цукіні (середнього розміру)
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 3/4 скл. сиру
- 2 ч. л. олії оливкової
- сіль, перець
- 2 ст. л. пармезану (тертого ) - можна і без нього
Приготування
Рис залити 2 /3 склянки води і поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити 10 - 12 хвилин. Зняти з вогню і залишити під кришкою на 3 хвилини.
У сковороді розігріти оливкову олію, додати цибулю, готувати, помішуючи, 3 - 5 хвилин до м'якості. Помістити у миску, додати кабачки, рис, яйця і 1 /2 склянки сиру. Добре перемішати.
Додати сіль, перець за смаком. Викласти суміш у підготовлену форму для запікання. Посипати пармезаном і сиром, що залишився.
Запікати 30-35 хвилин, при температурі 180градусів, поки не схопиться.
Джерело: Рис залити 2 /3 склянки води і поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити 10 - 12 хвилин. Зняти з вог