Перлотто з в'яленими томатами

Складові:
- 100 г перлової крупи
- 1 цибулина
- 50 мл вина
- 8 шт. в'ялених томатів
- 2 зубчика часника
- 500 мл бульйона або води
- сіль, перець
- олія для смаження
- зелень

Приготування
Перловку з вечора промити і на ніч замочити в воді. Якщо ви забули і несподівано захотілось терміново кашу -робіть все в скороварці - дуже зекономить час! 

1 цибулину порізати дрібним кубиком і обсмажити на олії (можна і навіть бажано взяти олію з під в'ялених томатів) до прозорості. Додати подрібнений часник і обсмажувати ще пів хвилини. Потім викладаємо перловку, вливаємо вино і даємо йому випаруватись.

Потрохи починаємо підливати в сковорідку гарячий бульйон. Випарився цей, вливаємо наступну порцію, приблизно по 100 грам.

Приблизно через 20 хвилин, до перловки додати не дрібно порізані томати, і готуйте, додаючи бульйон чи воду, до готовності перловки, не розварюючи її дуже сильно. Попробуйте на сіль.

Подавати злегка поперчивши, і присипати наприклад зеленою цибулею.



Джерело: Перловку з вечора промити і на ніч замочити в воді. Якщо ви забули і несподівано захотілось терміново кашу -робіть все в
close
Додати свій рецепт