Осетр запечений з гарбузом та томатами

Складові:
- філе осетра
- 1 велика цибулина
- 100 г гарбуза
- 8-10 шт. в'ялених томатів
- сіль
- 1-2 зубці часнику
- 3 ст. л. олії
- 1-2 ч. л. домашнього майонезу (можна й без нього)

Приготування
Отже, для початку нам потрібно дрібно нарізані зубці часнику та цибулю півкільцями трішки притомити до прозорості (не смажити !).
У форму для запікання викладаємо цибулево - часникову суміш, томати нарізаємо навпіл, викладаємо зверху, на них тоненько розрізаний на дольки-смужки гарбуз, можна трішки присолити. На овочі виставляємо наше філе злегка змазане майонезом (якщо без нього-то тільки трішки присолити). 
Випікаємо при температурі 150 С близько 30хв, накривши форму фольгою.



Джерело: Отже, для початку нам потрібно дрібно нарізані зубці часнику та цибулю півкільцями трішки притомити до прозорості (не см
close
Додати свій рецепт