Скумбрія за 10 хвилин

Складові:
- 3 скумбрії
- 5 ст. л. олії
- 3 лаврові листки
- 5 горошин чорного і 5 горошин духмяного перцю
- 1 ст. л. солі
- 1 ст. л. цукру (ложки без чубка)
- 1 ст. л.оцту
Приготування
3 рибини скумбрії розморозити, помити і порізати завтовшки 1,5 см. На дно каструльки влити 5 ст. ложок олії, щільно викласти рибу, додати 3 лаврові листки, 5 горошин чорного і 5 горошин духмяного перцю, 1 ст.ложку солі, 1 ст.ложку цукру (ложки без чубка), 1 ст.л.оцту, залити 0,5 літра окропу , варити 10 хвилин від моменту закипання.
Їсти охолодженою, але ми спробували тепленькою - риба має ніжний смак, дуже добра.
Джерело: 3 рибини скумбрії розморозити, помити і порізати завтовшки 1,5 см. На дно каструльки влити 5 ст. ложок олії, щільно викл