М'ясний рулет з чорносливом

Складові:
- 3 курячі філе
- 500 г говядини
- 1 яйце
- 2-3 зубці часнику
- кілька скибок розмоченого білого хліба
- 1 ст. л. крохмалю
- сіль, перець

Приготування
М'ясо і хліб змолоти, додати решту складових. Добре вимішати. Розділити масу на дві частини. Викласти рівним шаром на пергамент. Зверху розмочений чорнослив, скрутити з допомогою паперу рулет. Викласти на бляшку, змащену олією, швом донизу. Запікати в духовці при 180 градусах близько години.
В мене вийшло два рулети. Один з чорносливом, інший з шаром дрібно тертої моркви, притушеної на олії.



Джерело: М'ясо і хліб змолоти, додати решту складових. Добре вимішати. Розділити масу на дві частини. Викласти рівним шаром на пе
close
Додати свій рецепт