Курка, печена на пляшці

Складові:
- 1 курка
- 2 ст. л. олії
- 1 ст. л. приправи до курки
Приготування
Курку помити, осушити паперовим рушником. Олію вимішати з приправою, гарно обмастити всю курку. Залишити в холодильнику на 2 год. Взяти невисоку скляну пляшку ( кому як духовка дозволяє), або не дуже широку ,проте високу скляну банку. Наповнити її до половини водою, насадити на неї курку. Пекти 1 -1,5 год при 160-180*
Курку краще брати середню (1,5 кг), приправ до курки зараз безліч, але уважно читайте на склад. Купуйте виключно з натуральними травами і спеціями, без всяких підсилювачів смаку.
Джерело: Курку помити, осушити паперовим рушником. Олію вимішати з приправою, гарно обмастити всю курку. Залишити в холодильнику