Вареники з полуницею (парові)

Складові:
- на 0,5 л теплого молока 
- 1 ст. л. цукру (без верху)
- щіпка солі
- 1 жовток чи 1 яйце (а можна і взагалі без нього)
- 30 г дріжджів
- борошна стільки, щоб тісто було м'яке

Приготування
Якщо є час, даю тісту підійти (тоді вони пухкіші).
Виробляю вареники (до ягід додаю півчайної ложки цукру).

Вареники варю на пару приблизно 5 хвилин.
Посипаю цукром.

З решти тіста можна насмажити пиріжків або закинути в морозилку до наступної нагоди.



Джерело: Якщо є час, даю тісту підійти (тоді вони пухкіші). Виробляю вареники (до ягід додаю півчайної ложки цукру). Вареники вар
close
Додати свій рецепт