Дарницький хліб

Складові:
- 300 мл води
- 2 ст. л. оливкої олії
- 1 ст. л. гречаного меду /можна замінити на цукор/
- 1,5 ч. л. дрібної солі
- 325 г пшеничного борошна
- 150 г житнього борошна
- 1,5 ч. л. дріжджів
Приготування
Закладаємо у хлібопічку дріжджі, пшеничне борошно /обов'язково пересіяне/, житнє борошно, сіль, мед, олію, воду.
Хліб випікала у режимі Основний, скоринка світла і розмір L
Основне, щоб під час замісу з тіста вийшов колобок.
Джерело: Закладаємо у хлібопічку дріжджі, пшеничне борошно /обов'язково пересіяне/, житнє борошно, сіль, мед, олію, воду. Хліб ви