Пироги на заварному дріжджовому тісті
![](/_pu/33/81642456.jpg)
Складові:
- 50 г свіжих дріжджів
- 1 ст. л. цукру
- 2 ст.води
- 1 ч. л. солі
- 3 ст. л. олї
- 4 скл. борошна
Приготування
Дріжджі розвести в стакані теплої води, додати цукор, сіль, олію, просіяну муку. Вимішати. Сюди ж влити стакан кип'ятку і замісити тісто. З готового тіста зразу ліпимо пироги. Начинка може бути різна, як солона, так і солодка. Даємо пирогам постояти 15-20 хв, щоб підросли,і печемо при 180-200 гр приблизно 20 хв. Можна жарити на пательні.
Джерело: Дріжджі розвести в стакані теплої води, додати цукор, сіль, олію, просіяну муку. Вимішати. Сюди ж влити стакан кип'ятку