Запечений лосось

Складові:
- філе лосося
маринад:
- 2 ст. л. діжонської гірчиці
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2 зубчика часнику
- цедра і сік одного великого лимона
- 1 ч. л. меду
- 2 ч. л. солі
- мелений чорний перець
Приготування
Форму застелити фольгою. Викласти рибку і залити зверху маринадом. Накрити харчовою плівкою. Залишити маринуватися біля 30 хвилин. Духовку нагріти до 250 С. Запікати рибу біля 20-30 хвилин (залежно від товщини філе). Дістати рибу із духовки, накрити зверху фольгою і залишити на 10-15 хвилин.
Джерело: Форму застелити фольгою. Викласти рибку і залити зверху маринадом. Накрити харчовою плівкою. Залишити маринуватися біля