Ароматний маковий бісквіт

Складові:
- 6 яєць
- 3/4 скл. цукру
- 1/2 ч.л. кориці
- 1 г ванілі
- 1 ч. л. апельсинової цедри
- 40 г бренді, рому чи коньяку
- 1 ч. л. розпушувача
- 100 г маку
- 60 г мелених горіхів
- 60 г мелених сухарів
- 60 г борошна
Приготування
Збити жовтки до білого з половиною цукру, додати ваніль, розпушувач, корицю, бренді (ром, коньяк), цедру.
Білки збити з рештою цукру до стійкої піни.
Змішати жовткову масу з 1/3 білків, додати решту білків, перемішувати методом складування.
Додати мак, горіхи, сухарі і швидко перемішати знизу вверх до однорідності.
Форму діаметром 26 см змастити жиром, посипати борошном, вилити тісто, крутнути пару раз за годинниковою стрілкою.
Випікати при t160C 45-50 хв.
Джерело: Збити жовтки до білого з половиною цукру, додати ваніль, розпушувач, корицю, бренді (ром, коньяк), цедру. Білки збити з