Варення з пелюсток троянд (рожі)
Тортенко

Складові:
- 1 скланка пелюсток чайної троянди
- 1 склянка цукру
- 1 ст.л. лимонного соку

Приготування
Пелюстки троянд розтерти блендером до стану кашки. Засипати цукром і полити лимонним соком.
Варення перекласти в чисту баночку (перед тим простерилізувавши її у мікрохвильовій печі), закрити пластиковою кришкою і зберігати в холодильнику . Зберігається досить довго, до різдв'яних пампухів точно,а там далі - то вже залежить від того скільки таких баночок ви собі заготували.



Джерело: Пелюстки троянд розтерти блендером до стану кашки. Засипати цукром і полити лимонним соком. Варення перекласти в чисту б
close
Додати свій рецепт