Соєво-м'ясні котлети
Катя
29.04.2016

Складові:
- соя
- жирне свинне м'ясо
- 1 цибулина
- 1 яйце
- сіль, перець

Приготування
Сою (соєві боби) промити та замочити в холодній воді на декілька годин (можна на ніч). Зранку відварити до готовності (приблизно 2-2,5 год), стежити, щоб не збігало (!). Потім пермолоти на м'ясорубці 2 рази. Жирну свинину та цибулину середнього розміру теж перемолоти на м'ясорубці. Додати яйце, сіль та перець та гарненько вимішати все разом. Залишити на декілька годин в холодильнику (за цей час м'ясо пустить сік, а соя його втягне). Залишилось лише сформувати та посмажити котлетки.

close
Додати свій рецепт