М'ясні рулетики з овочами
Катя
29.04.2016

Складові:
- свинні антрекоти 6 шт. (або свинна вирізка 700 гр)
- болгарський перець 3 шт. (різнокольровий)
- помідор 1 шт.
- сіль та приправи

Приготування
Для рулетів нам необхідні шматки свинини завтовшки приблизно 1 см і розмірами 10 см на 5 см.
Відбиваємо кожен антрекот з двох сторін, приправляємо. Розкладаємо на них порізані овочі, можна ще додати підсмаженої цибулі, небагато. Згортаємо м'ясо в рулетик і закріплюємо зубочисткою. Викладаємо на деко змащене олією і запікаємо прибл. 30-40хв. Після,витягуємо зубочистки і подаємо на стіл!

close
Додати свій рецепт